24 december 22.00 uur: Kerstnachtdienst

Op zondagavond 24 december om 22.00 zal in de Laurentiuskerk de jaarlijkse kerstnachtdienst gehouden worden. Het is opnieuw gelukt om een kerstkoor op de been te brengen, dat ervoor zal zorgen dat de dienst het bijzondere karakter zal hebben, dat we gewend zijn. Onze eigen pastor Catrien Bos-Switijnk gaat in de dienst voor en Jelle Rollema bespeelt het orgel. 

Als bestemming voor de kerstcollecte hebben we dit jaar het AZC in Sneek gekozen. Daarvoor hebben we contact met het COA opgenomen. Nu wil het geval dat ze geld ontvangen van het ministerie van Justitie en Veiligheid om hun taken uit te voeren. Geldelijke giften mogen ze niet aannemen. Als het om een geldinzamelingsactie gaat, is het echter wel mogelijk om met dit geld goederen aan te schaffen of activiteiten te organiseren voor bewoners van een AZC.

In Sneek heeft men inmiddels besloten van de opbrengst van onze kerstcollecte fitnessapparatuur aan te schaffen. Ook wil men – als er nog wat geld over is – een avond voor alleen vrouwen organiseren met dans en een bingo. Weer eens wat anders en een mooi doel lijkt ons.

We hopen velen van u op de 24e te mogen begroeten. De dienst begint om 22.00 uur. Na afloop is er traditiegetrouw gelegenheid om met een glaasje glühwein nog even na te praten en elkaar fijne kerstdagen te wensen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *