Kerstnachtdienst

Het doet ons veel genoegen te kunnen melden dat we dit jaar weer een kerstnacht-/zangdienst hopen te organiseren. Vrijdag 24 december bent u ’s avonds om tien uur van harte welkom in de Laurentiuskerk. Voorganger is onze eigen predikant ds. Liesbet Geijlvoet. Martijn van Dongen speelt blokfluit en Jelle Rollema orgel en virginaal. We hadden Martijn vorig jaar ook al uitgenodigd, omdat we toen hoopten toch een versoberde dienst te kunnen houden. Dat is er niet van gekomen en daarom hebben we haar dit jaar opnieuw gevraagd om haar medewerking te verlenen. Uiteraard doet het kerstkoor ook weer mee (zie onder) onder leiding van Foppe Reitsma. De liturgie staat inmiddels al in de steigers.

Over het collectedoel wordt nog nagedacht. Een van de opties is de op te zetten asielopvang in Leeuwarden. 

Kerstkoor
Eindelijk kunnen we dan toch weer het initiatief nemen voor het opstarten van een krystkoar. Onder de leiding van Foppe Reitsma repeteren we zeven keer in de kerk, telkens op vrijdagavond van 19.30 tot 21.00 uur. Na afloop drinken we nog even samen koffie en thee. De data zijn 12, 19 en 26 november, 3, 10, 17 en woensdag 22 december (generale). 

Wie er belangstelling voor heeft om mee te zingen of nog iets meer wil weten, kan bellen met Jantsje Veenstra (0566-601164) of Willem Hansma (0515-521261, laurentiuskerk@kpnmail.nl). We weten dan meteen op hoeveel zangers/zangeressen we ongeveer kunnen rekenen. Koorleden die al eerder hebben meegewerkt, krijgen rond 1 november een uitnodigingsmail.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *